Дана позиція доступна лише на доставку або з послугою "заберу сам"
Наявність уточнюйте при замовлені!
«Віденське» Vienna Lager
(Віденський лагер, непастерезоване, нефільтроване)
Довідка: Оригінальний бурштиновий лагер, розроблений Антоном Дрегером (Anton Dreher) незабаром після того, як були виділені лагерні дріжджі. Практично зникло на своїй батьківщині, цей тип пива продовжує жити в Мексиці, куди його завіз Сантьяго Граф (Santiago Graf) та інші австрійські пивовари-іммігранти в кінці 19 століття. Своїми властивостями цей тип багато в чому зобов'язаний методу соложіння (віденський солод). В цілому легше, ніж Oktoberfest, хоча все ще виразно збалансовано в сторону солоду.
Аромат: Помірно багатий аромат німецького солоду (віденського і / або мюнхенського солоду). Може бути присутнім легкий аромат підсмаженого солоду. Чистий лагерний характер, фруктові ефіри або діацетил відсутні. Аромат благородного хмелю може бути від слабкого до нульового.
Зовнішній опис: Колір від світлого червонувато бурштинового до мідного. Яскрава прозорість. Рясна, жовтувата, стійка піна.
Смак: На передньому плані м'яка, витончена солодове складність, з досить серйозним хмельовим присутністю для забезпечення збалансованого фіналу. Трохи підсмажений характер через використання віденського солоду. Досить сухий фінал, в післясмаку спостерігається як солод, так і хмельова гіркота. Смак благородного хмелю може бути від слабкого до нульового.
Відчуття в роті: Повнота від середньо легкого до середнього, з ніжною кремовою консистенцією. Помірна карбонізує. Помірно свіжий фінал. Може бути трохи зігрівати через алкоголь.
Склад: Віденський солод створює злегка підсмажений і складний, насичений меланоидинами солодовий профіль. Використовується тільки самий високоякісний солод, поряд з континентальним європейським хмелем (переважно благородні сорти). Помірно жорстка, насичена карбонатами вода. Для додання кольору і солодощі може бути використано трохи карамельних та / або темніших солодів, але карамельні солоди не повинні привносити значний запах і смак, а темні солоди не повинні привносити будь-який просмажений характер.
Параметри: OG: Масова частка сухих речовин в початковому суслі: 11.5 – 12,5%.
Вміст алкоголю: 4.0 - 5.7% ABV
Гіркота – 20,5 IBU.