Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

 пн-нд з 9.00 до 21. 00 

Доставка: пн-нд з 9:00 до 20:30

                  

 

0

Самовивіз з нашого кафе — безкоштовно

Кур'єром по Миргороду — ПО ТАРИФУ

Більше інформації про доставку

  • готівка
  • банківські картки (діє програма лояльності ПриватБанку Бонус Плюс 5%)
  • безготівковий розрахунок
  • безготівковий розрахунок з ПДВ (податкові накладні)
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Пиво пшеничне - 0.5 л

Статус не выбран
Артикул: 2_2020225b
50 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Опис

Наявність  уточнюйте при замовлені!

 

Пиво пшеничне Weizen/Weissbier 
(Пшеничне/біле пиво, непастерезоване, нефільтроване)


Довідка: Witbier, White beer  або ж просто Witte — це ячмінне/пшеничне пиво. Своєю назвою це пиво завдячує дріжджам і протеїнам пшениці, що плавають у пиві і роблять його мутним, а в охолодженому стані — білим. Дріжджі, що плавають у пиві, забезпечують продовження бродіння пива у пляшці.
Це пиво є нащадком середньовічного пива, яке не варили з хмелю, а натомість додавали ароматизатори і зберігали за допомогою суміші спецій та інших рослин, що називалася «грют» (gruut). Тому для виробництва цього пива і досі використовують грют, хоча сьогодні грют складається, в основному, з коріандру, апельсина, гіркого апельсина і хмелю. Завдяки цьому пиво має лише легкий присмак хмелю і дуже освіжає улітку. Witbier може вироблятися з сирої пшениці, яку додають до пшеничного солоду.

Аромат: Має слабкий аромат благородного хмелю. Присутній легкий до помірного пшеничний аромат (як хлібний так і зерновий).
 
Зовнішній опис: Від світло-солом'яного до золотавого за кольором. Характерна дуже щільна і тривала піностійкість. Високий вміст білка в пшениці впливає на прозорість нефільтрованого пива.

 

Смак: М'який, хлібний або зерновий смак пшениці є додатковим, також як і злегка солодкий смак ячмінного солоду. Хмільовий смак дуже слабкий, і хмельова гіркота помірна.

 

Відчуття в роті: Повнота смаку середня. Дріжджі в підвішеному стані підсилюють сприйняття тіла. Консистенція пшениці створює відчуття пухнастої, кремової  повноти, яке переходить в легкий, газований фінал, якому сприяє висока карбонізація. Завжди шипуче.

Склад: За німецькими законами, не менше 50% засипу повинна становити соложена пшениця, решта - ячмінний солод Пільзнер (весь солод виробництва всесвітньо відомої компанії Weyermann). Трохи благородного хмелю виробництва AGJoh. Bart & Sohn (Німеччина) використовується тільки для додання гіркоти, сухі пивоварні дріжджі виробництва компанії Fermentis (Франція) забезпечують якісне зброджування пива і надають йому неповторний смак.

 

Параметри: Масова частка сухих речовин в початковому суслі: 12- 13% OG

 

Вміст алкоголю: 5.0 - 5.2% ABV


Гіркота - 14.5 IBU

Вгору